Chilling med moa

Hej jag och Moa åt nyss pizza nu ska vi dra ut;) lite bilder kommer nu ;) skriver mer sen


Hey u over there

Hej glömde lägga ut dagens outfit idag blir det linne och jeans ;)

Snart dra jag och träffar Aji Linn Becca och ikväll blir det att sova med Moa ;) skriver mer sen hejdå;)


New in

Hej igår va jag och shoppa med min syster;) va ganska kul ;) sen runt 4 drog jag till Haga och va med Becca och Aji senare kom Linn så vi va;) här är vad jag köpte igår ;)


Skype

Hej
Idag va jag med fuckface och så drog runt hela Norrköping typ ;) haha just nu kollar jag på Jersey shore ;) men ska dra och Skypa nu hejdå ha det bra ;)

Och bjuder på bilder ;)


Fuckface

Tja
Förlåt att jag inte skriv något igår men jag va hundvakt med fuckface ;) vi va uppe ganska länge.. Vi messa med en killekompis som vi ville att komma så han kom runt 1/2 på morgonen eller hur man säger;) sen har vi bara Chillat nu blir det stan och köpa lite för fick pengar sen blir det att kolla till hundarna ;) skriver mer sen och en sak vfr jag inte skriv igår för min mobil blir helt fuck up och internet funka inte men ha det bra ;)


STAY

hej
runt 6 drog jag till skolan för vi skulle ha möte med klassen va ganska kul vi va i grupper jag jag va me hannas mamma adrians mamma och andra hannas mamma och karlsson.. vi prata om skolan och så runt 19:15 va det slut så drog till moa och va med henne och chilla <3 just nu kollar jag på the ringer ;) och fixar med min mobil så vi hörs sen ;)

ps.... imorgon blir det att slagga med moa ensama med 9 hundar ;) hihi men ha det bra hejdå

My first kiss

Hej
Idag va det kul för Moa börja i min klass.. Men efter skolan drog jag hem och åt kebab ska snart dra till skolan igen för vi skulle ha möte med hela klassen ;) får se hur det blir haha här kommer allafall dagens outfit linne från cubs och byxor från villa ;) skriver mer sen hejdå


How deep is our love??

Hej idag va jag i skolan det va kul;) sen efter skolan gick jag hem och messa Moa för jag ville dra till stan för ville köpta lite ;) så jag kom hem med två par byxor som kostar 129kr och den andra 250kr sen två linnen från cubs som kostar 100kr st och en pannband på glitter för 20 sen köpte jag en surprise bag för 50 på glitter me men allt va fult typ :/ och sen en bh på new yorker ;) sen va jag hos moa och Chillar ;) men just nu kollar jag på glee så vi hörs;)


Skolan

Hej ska dra till skolan nu ;) för börjar 20över. Ska ha spanska när jag kommer så får vi se sen ;) men nu ska jag dra ;)


Klassen

Hej
Har varit med Maja och fotat lite ;) bilder kommer sen;) sen gick jag på stan med Johanna en stund sen kom jag hem och chilla och så klart får jag ett sms av Moa som vill ses så va med henne den träffa vi två till och va med dom så kom hem för en liten stund sen... Och det bästa är att Moa ska byta till min klass på torsdag;) så är glad ;) och just nu kollar jag på topmodel sen blir det big brother hejdå så länge ;)


Om man kan dansa ska man dansa

Hej
Har nyss kollat klar på bio med klassen den va bra men samtidigt sådär ;) nu äter jag på stan med Hanna och ska snart dra och träffa andra sen blir det att dra till skola och ha so sen slutar vi va skönt ;)


Bio

Hej
Har nyss fixat mig nu blir det att snart dra ber till Kungsgatan och kolla på bio med kanske det skulle va någon engelsk film ;) sen vet jag inte om jag ska/ får äta i stan så får se men puss så länge dagens outfit ;)


Now that we found love

Hej idag har varit ganska bra trodde att en sak skulle hända med det gjorte det inte så är glad över det... Efter skolan va jag med romina och gick runt på stan jag köpte två par stump byxor för typ 80/90 kr;) sen torg vi och åt;) va gott;) nu är jag hundvakt och Chillar och chattar på Skype ;) här kommer en bild på min kebab och kvällens outfit ;)


Put it down on me

Hej vanka runt halv 5.. Gick upp och fixa mig ska sätta på mig jacka och skor snart och gå till bussen ;) ska åka med romina till skolan vi får se ;) här är todays outfit ;)


Naglar

Hej har fixat naglarna nu ;)
Kommer bild på det .. Men nu ska jag nog gå lägga mig ;) puss och sov gott ;)


Follow me down

Hej
Just nu är jag hundvakt och Chillar ;) ska snart sova för ska upp runt 6 så jag hinner med bussen.... Jag åt pizza för typ två timmar sen.. Imorgon har jag skola hoppas det blir kul men känner på mig att det inte kommer va så kul men vi får se..



Text.... Say what you want, do want you want, But sorry I don't care....


Frukost!!

Kommer bild på min och moas frukost ;) just nu kom jag nyss hem.. Snart blir det att packa sen och dra till ektorp och va hundvakt.. ;)


Fuck u betta

Hej
Jag och Moa vanka nyss och sitter vid varan sin datorn vi kommer nog gör det en stund nu;) sen runt 8 blir det att va hundvakt ;) skriver mer sen;)


Seriöst

Haha Moa har otur ......


Slagga

Hej
Är med Moa och ska sova hos henne;)


Look at me now

Hej
Just nu fixar jag mig för ska träffa Moa på bishop ;) men ska sätta på mig jacka nu och gå ner till spårvagnen ;) skriver mer sen puss hej


New in

Hej det är här vart som jag köpte igår ;) 70kr på Gina för örhänge sen ett linne på hm för 150 kr och mina convers;)


on my way

heej
idag va en bra dag roligt på idrotten och allt ;) fick min rosa convers idag så är glad bild kommer imorgon sen skulle jag va med vissa men dom dissa så va med maja och vi hade fett kul ;) först drog vi hem till henne och dryga mot en sen drog vi och åt istan sen köpte hon ett linne på hm och jag köpte ett rosa linne som kostar 150 på hm jätte fin... bild kommer imorgon ;) sen va vi hemma hos henne runt 8 drog jag till ektorp för jag är hundvakt nu ;) just nu chattar jag ska snart sova ;)

imorgon blir det kanske bio med moa vi får se hur det blir ;) <3

Tema dag

Hej idag har vi haft tema dag först börja vi med mun målning ( inte det lättaste ) sen hade vi adhd med en lärare som prata om vad det va och så sen åt vi sen kolla vi på en film sen 15 minuter inne i filmen kom våran lärare och fråga om någon vill kolla och alla sa nej så vi fick rast i en timme sen hade vi synbana va ganska kul inte så mycke sen sluta vi så jag drog till stan med Moa kom hem för en liten stund sen;) haha min mun målning ;) mobba inte


Look at me And i look at you!!

Hej
Idag hade vi tema dag så vi åt frukost med klassen... Sen hade vi en kille som kom och prata med oss runt 12 hade vi rullstol basket... Fett kul ;) alla ramla utan jag och par till;) haha sen efter läste min lärare så massage jag Rasmus sen sluta vi;) fett Chill dag ;) jag åt nyss kebab och nu kollar jag på en film ;) skriver mer sen;)


Love??

Hej
Idag va jag i skolan va sådär?? Hanna gick hem för hon mådde inte så bra:/ sen efter skolan gick jag och Moa köpte monster så drog vi och Romina till dp och va där en stund... Lite pinsamt men aa.... :/
Just nu ligger jag och tar det lungt och chattar med visa... Kom hem en lite stund sen;) skriver mer sen hejdå ;)


bråket

heej
idag har varit ganska bra kände på mig att jag skulle slå en person....för han kalla mig tjock,fett,hora,dålig på svenska, osv.... så jag slog han idag i träslöjd!! han blev röd.... men ska inte säga så mycke mer....

men just nu är jag med fuckface (moa) och chillar och lyssnar på musik och ska snart äta ;) <3 skriver mer sen ;) (Y)

Big brother

Hej
Runt 7 gick jag och träffa Moa och va med henne sen ringde vi Markus och Oscar och va med dom en stund.. Just nu är jag med Johanna och mamma och kollar på big brother ;) hoppas amandus.....

Och nu får man veta och det är ..........

Joe åkte hahaha


Next to you

Hej förlåt att jag inte skriv något igår men orka inte.. Igår va jag med Romina och brenda vi gick runt stan lite och fota ;) sen på kvällen va jag hund vakt ;) idag har jag inte gjort så mycke hjälpt mamma och städa lite ;) just nu tar jag det lungt och så ;) har kommer lite bilder;)


Bangarang

heej
chill kväll med romina;) här kommer lite bilder ;)


romina på rea ;)


typ min kväll.. va med romina och chilla ;)

fråge stund svara på allt!!!



jag skrattar i dag

heej
idag vanka jag runt halv tre...har inte gjort så mycke börjat packa lite för jag ska fytta.... men vet inte vad jag ska göra... kanske dra ut snart och ser om någon kan va... skriver mer sen men puss och hej så länge ;)

LaLa

hej
idag va jag med linn i stan... hon köpte ett linne på bik bok och jag fick ett par shorts från cubs från mamma som kostar 200kr ;) dom är vita och blåa ;) sen runt 4 gick jag hem och åt kebab pizza ;) fett gott sen träffa jag linn igen i eneby och vi gick runt ;)

just nu är jag hemma och kollar på tv och chillar ;) imorgon skulle jag kanske va med hanna jag får se eller så blir det att va med linn eller moa eller börja packa lite ;) får se ;) puss hej <3 ;)

dansa pausa!!

heej
nu fixar jag me för ska va med linn ;) vi skulle dra till stan för hon skulle köpa en tröja ;) så skiver mer sen ;) <3
image descriptionimage description

dansa pausa!!

heej
nu fixar jag me för ska va med linn ;) vi skulle dra till stan för hon skulle köpa en tröja ;) så skiver mer sen ;) <3
image descriptionimage description

Drive by

hej
har varit med maja 3-4 timmar idag sen på väg hem messa jag moa och vi va då drog vi till dp och gick hem till romina. då va jag och moa och romina utte och gick och moa hade kul med en kondom och romina hade par kondomer i fickan och i hennes väska... hade fett kul idag ;) lite saker som jag köpte idag ;) image descriptionimage description och 4/5 ringar och maskara (staving) och så ;) lägger ut bild kanske sen ;) på det ;) skriver mer sen puss hej <3<3

Maja

Tja nu är jag med Maja och ska köpa glass ;) mm va gott skriver mer sen ;)


Ridin' solo

heej
vanka för en stund sen skulle va med en men han orka inte och moa skulle iväg ;) så vet inte vad jag ska göra kanske ringer linn och ser eller någon annan ;) men har inte gjort så mycke.. nu lyssnar jag på musik och chattar ;)
hade inte så mycke att göra när jag kom hem från moa så här kommer lite bilder på vad jag gjorte.......




vissa av mina vänner:
Romina - fett söt,snäll och någon man kan lita på, vi har många minne från sommarn 2011<3
Linn - fett fin, finns alltid för mig, mer som min syster än min kompis <3 och en man kan ha kul med<3
Moa- Fett nice, vi är ganska lika så fett kul och va med, någon som finns 24/7<3
Hanna V- fett bra kompis, gör alltid så man mår bättre <3 och är rolig <3;)
Fabbe- fett rolig och va med, <3
Becca- fett kul, rolig,snäll och saknar fett mycke <3 vet hur man gör en på bättre humör <3
Hanna Hf- fett snäll och mer som min syster <3 vi har kul när vi är<3 vi är ganska lika<3 och fett saknat,vi måste va när du kommer hem<3
Maja- fett snäll,söt du kanske är arg på mig men jag,saknar tiden vi hade när vi va bra vänner <3 hoppas vi kan va det igen <3

ja visa som är inte med på bild...
Emma- fett söt,snäll och fett kul och va med dig <3
Amanda - fett söt, bra på basket, fett fett rolig går inte ha tråkit när man är med dig <3
Alva- fett snäll, och rolig och bra på basket<3
Aji- vi är fett lika och vi har alltid kul när vi är och fett rolig och saknad <3<3

pretty boy swagg

hej
är med moa och chillar.. vi sitter med varsin dator och chillar ;) fett nice ;)  men ska hem nu så vi hörs sen ;)

Väntar

Hej nu är jag på mc med Moa och väntar på Anton och en till ;) jag och mo va uppe hela kvällen ;)


i am not i whore....but i like to do it

heej
sover över hos moa ;) fett nice och skypar med anton och adde ;) gör inte så mycke mer ;)



kolla den bästa moas blogg!!!! här!!! <3<3

somebody that i used to know

hej
förlåt om jag har inte bloggat på typ två dagar men har inte haft och och har inte haft internet på mobil...lördag va jag med danijel i linköping och chilla bilder kommer snart ;) igår va jag i hageby med micke och va där sen tog vi till eneby och träffa linn och va där runt 7 tiden gick jag hem till linn och åt hemma hos henne för hennes pappa grilla..mm va gott det va ;) idag vet jag inte vad jag ska göra men får se här kommer dagens outfit ;)

image description  på väg hem från linköping;)
image descriptionimage description
 va jag och danijel åt ;)

image description
 va jag köpte i linköping 4linne på cubs och en törja på cubs örhänge på jc och armband på cubs ;)
image descriptionimage description 
igår med micke på väg ditt ;)
här kommer dagens outfit----->

Snö

Hej
Nu kollar jag på bb och skypar med min kusin;) och Chillar... Jag åt nyss tacos och det va gott ;) skriver mer sen ;)


Tutti frutti

Hej gick upp runt 12 idag.. Nu har jag påsklov.... Och vet inte vad jag ska göra idag kanske blir att va ned någon.., nalle kom med skit godis :/ och idag snöar det inte då kul :(


Gå inte ifrån mig

Hej
Är med Moa nu och Chillar ska dra hem snart för kl är halv 10 nu;) men vi Chillar och Moa är social ;)


There is no one like me!!!

Hej
Har varit i skola. Sluta 5 i 3 i dag för jag jobba så bra sen gick jag med Hanna till hennes sen tog jag till Linn och prata för kände att jag måste prata med någon nu ska jag träffa mamma och köpa påsk godis sen blir det att chilla med Moa ;) men ska dra för spårvagn kommer nu ;) skriver mer sen hejdå


We were gonna be friends forever but now i don't know ??

Tja
Känner att jag måste skriva lite... Jag mår inte så bra för en sak har hänt och en bra kompis skriver saker om mig så är ganska ledsen och jag mår dåligt trodde vi skulle va bra vänner länge men nu vet jag inte.... vi gillar samma kille inte mitt fel..... Och inte mitt fel om han tar mig... Jag gillar han och jag tror att han gillar mig . Då ska inte du va arg på mig. Du ska va glad för min skull..... Och om han tar dig är jag så klart glad för dig!!! Men nu när du skriver så om mig mår jag dåligt inte lite heller och det är inte det lättaste att bara släppa han heller :'((


Glee

Hej nu kollar jag på glee och kollar har inte gjort så mycke när jag sluta tog jag sprutan och sen va jag med Linn en stund på stan sen tog jag hem och va med Johanna och Micke ;) skriver mer sen puss och hej;)


Fest hos Moa

Tja är hos Moa på rasten och Chillar och ska snart till skolan igen;)


Du dör, dör jag, det finns ingen liv om inte du finns !!!

Hej idag va jag med Linn och chilla.. Jag åkte till dp och träffa Linn sen åkte vi till henne och åt lite sen va vi i hennes rum och hade tjej snack ;) nu ska jag satta på tv och se om det är något bra på sen blir det att kolla på big brother. Imorgon blir det skola ska sluta halv 4 imorgon men måste ta en spruta så jag måste sluta kl 14:45 sen blir det att dra till stan med Linn, skriver mer sen, en bild på min söta Linn ------>


Rock that boat

Tja nu väntar jag på Linn och har nyss köp tummi sen när Linn kommer så är jag med henne en stund sen vet jag inte.. Men idag har jag haft en Chill dag har inte så mycke att säga så skriver mer sen hejdå


Big brother

Tja nu kollar jag på big brother... Haha när Jennifer får damp något fel på henne sen ska jag packa till idrotten imorgon sen ska jag sova skriver mer imorgon ;) puss och hej så länge

Ps. Jag hitta på en låt förut när jag va med Moa den går så här


iPhone iPhone iPhone mobbad htc
Så går den ;)


No

Tja har no och sitter ute och jobbar med Moa och Romina ;) sen blir det att va med Moa sen ;) och så ;)


På väg

Hej nu är jag på väg till skolan ;( kl är 5 i 8 och ska snart börja.. Det va kul igår för jag va hund vakt och chilla men ska svara för Linn och Moa vill ha svar så hejdå så länge puss hej


Sugar

Tja nu är jag hundvakt och Chillar ;) och chattar lite ;) en bild är när jag kolla ut förut idag och en annan är när jag fika med johanna och två till och dom andra två är nu ;)


Words are just Words

Tja nu ska jag och Johanna köpa en blomma till Ajten :) sen vet jag inte vad vi kommer göra sen jag skriver mer sen puss och hej sålänge ;) kommer dagens outfit ;)


April april

Hej idag är det första april idag fyller Ajten år och det är ingen april stämt det är sant. Vet inte vad jag ska göra idag jag tror att jag ska vara med Moa sen på kvällen ska jag va hundvakt. Här kommer en eller två bilder från igår eller par till ;) och ett sms från Hanna och hon tror att hon gjort en april stämt på mig haha lite bilder från igår när jag va hund vakt och när jag va med Moa ;)


Chillar

Hej här är bilder från igår ;)


RSS 2.0